Dezvoltare personala

Trăiești viața visurilor tale?

Cea mai bună comunicare o am cu mine însămi. Sunt cel mai bun prieten al meu. Ma alint când sunt tristă, mă încurajez când îmi e frică și îmi spun mereu: Andra ști că poți! Cu muncă și credință poți orice îți dorești, important e să ști ce vrei! La asta trebuie să te gândești zilnic. Este asta viața visurilor tale?

Te-ai trezit vreodată cu gândul, că de astăzi începând, te schimbi?

Îți spui: de astăzi sunt o femeie de succes! Îți bei cafeaua de dimineață încântată, râzând entuziasmată cu gura până la urechi și îți faci calcule ce să mănânci, pentru a trăi marea schimbarea! Îți faci abonament all inclusive la o sala de fitness și mergi imediat la shopping pentru a-ți cumpăra un outfit perfect pentru mișcare. Iar, după nici 3 zile te trezești că ai înfulecat o ciocolată întreagă și două amandine. Subit marea schimbare a luat sfârșit.

Draga mea, nu te îngrijora, toate am fost acolo. Important e ca există o rezolvare și e una simplă. Data viitoare când îți mai faci planuri de |new life| adu-ți aminte ca, schimbarea trebuie să se producă și în interiorul tău.

Corpul este doar o parte din noi.  99% din ce suntem este mintea. Dacă ne-am concentra să ne schimbăm felul în care privim lucrurile, ne-am schimba cu adevărat.

Acum ai și răspunsul la intrebarea: de ce minunea cu slăbitul ține doar trei zile? Pentru că nu ai lucrat la psihicul tău și nu ești pregătită cu adevărat. Nici măcar nu îți ști slăbiciunile, darămite cum să le gestionezi. E ca și cum te-ai duce la luptă, fără armă și habar n-ai cine mai luptă pe acolo.

 

Te voi învăța pas cu pas în cartea de dezvoltare personală pe care acum o scriu, cum să obții tot ce îți dorești pentru a avea o viață de succes, dar înainte de toate trebuie să aloci timp pentru a te cunoaște pe tine! Cât timp petreci, pe zi, gândindu-te la ce îți dorești cu adevărat? Din pacate, majoritatea alocăm 70% din timp, serviciului și rezolvând probleme, care apar la tot locul și par să nu se mai sfârșească niciodată și 30% din timp încercând să îi facem fericiți pe cei dragi: le gătim, le ascultăm problemele, îi indrumăm.

       Primul pas pentru a rezolva o problemă e să recunoști că  ai.

Acum că te-ai pus față în față cu realitatea, începi să înțelegi de ce  simți uneori că nu ai putere de nimic. Anxietatea este o reacție normală a organismului, când te simți copleșită de tot ce se întâmplă în jurul tău.

Sentimentul de frustrare pe care îl ai poate, este consecința faptului că ai făcut prea multe compromisuri cu privire la cine ești și ce îți dorești.

Viața te pune uneori în fața unor situații aparent imposibile, atât de greu de digerat, încât, când te uiți după ani, în spate, te miri și tu cum ai reușit să faci față. Faptul că astăzi, poate te afli în unul din acele puncte critice, nu te face o ratată. E doar un moment din viața ta, dar asta nu înseamnă că va dura o veșnicie.

Depinde de tine, să schimbi în viața ta, tot ce nu îți place! Dezvoltare personala femei – această afirmație e pe cât de simplă, pe atât de înfricoșătoare. Este normal să își fie frică de eșec. În joc e viața ta până la urmă, tot ce ai mai prețios! Te voi învăța în  carte cum să faci față stresului și cum să transformi frica în oportunitate! Așa că, relaxează-te, există leac pentru asta.

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andra Olarean  pentru a fi pusă la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață.

 

Vrei sa faci o schimbare in viata ta? Cumpara cartea bestseller “Manualul Femeii de Succes” si plannerul “ Jurnalul Femeii de Succes”, uneltele potrivite in drumul tau spre succes. Manualul Femeii de Succes
Etichete

Olarean Andra

Am creat acest blog cu scopul de a forma o comunitate dedicată femeilor, care își doresc să mențină fericirea și prosperitate atât acasă cât și la job. Mă bucur să îți fiu alături în drumul tău spre succes! Doar împreună reușim mai ușor. Iar dacă vrei să descoperi mai multe despre mai mine vizitează: Filantroapa → doneazaojucarie.ro Notar public → olareanandra-alina.ro Asociat Business → bucovinafitnesscenter.ro Blogger & Vlogger → andraolarean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close