Newsletter

Săptămâna 24 – Investesc în mine

Citesc & Privesc & Ascult

Draga mea,

Te felicit sincer pentru realizările tale! Ai învățat în aceste 6 luni să te organizez, să-ți stabilești prioritățile, să fii recunoscătoare pentru ceea ce ai. Îmbrățișează toate experiențele din viața ta! Și cele bune și cele mai puțin bune, pentru că toate te-au ajutat să ajungi acolo unde ești astăzi. Nimeni și nimic nu poate să te mai oprească, iar eu mă bucur că am fost alături de tine în acest drum!

Mult succes draga mea! Meriți viața pe care ți-o dorești și sunt sigură că vei avea parte de multe reușite de acum în colo!

Citesc


Prin Pre-suasiune, Cialdini ne atrage atenţia că deciziile noastre nu sunt complet raţionale. Ele sunt influenţate de stimuli pre-existenţi în jurul nostru, de stimuli noi, plantaţi de cei ce vor să ne influenţeze, sau de stimuli pregătiţi din timp de noi înşine, pentru a ne înfrâna ispite sau pentru a ne cataliza comportamente benefice. Şi cartea ne face să înţelegem cum funcţionează aceşti stimuli, purtându-ne captivant prin istorie, artă, business şi advertising. Citește mai mult aici. Pre-suasiune. O metoda revolutionara de a influenta si a convinge – Robert Caldini

Prin Pre-suasiune, Cialdini ne atrage atenţia că deciziile noastre nu sunt complet raţionale. Ele sunt influenţate de stimuli pre-existenţi în jurul nostru, de stimuli noi, plantaţi de cei ce vor să ne influenţeze, sau de stimuli pregătiţi din timp de noi înşine, pentru a ne înfrâna ispite sau pentru a ne cataliza comportamente benefice. Şi cartea ne face să înţelegem cum funcţionează aceşti stimuli, purtându-ne captivant prin istorie, artă, business şi advertising. Citește mai mult aici.

Privesc – Documentar

Robin Sharma

Durată: 41min

Robin Sharma se află în top 5 experți în leadership din întreaga lume. A lucrat cu staruri rock, membrii ai familiei regale, miliardari și mulți CEO celebri. Cărțile lui se află în topurile internaționale. În acest video vorbește despre trezitul de dimineață și cum să afli care este scopul tău în viață.

Privesc – Film

Everest

Durată: 2h 1min

Inspirat din evenimentele extraordinare petrecute cu ocazia încercării de a ajunge pe vârful celui mai înalt munte din lume, Everest este povestea adevărată a două expediții diferite care i-a forțat pe participanți să-și testeze limitele atunci când au fost surprinși de unul din cele mai cumplite viscole din istoria cunoscută a omenirii. Alpiniștii au avut de înfruntat obstacole la limita imposibilului, iar pasiunea și obsesia lor de o viață – aceea de a cuceri acel vârf – a devenit o luptă contra cronometru pentru supraviețuire.

Ascult – Podcast

Mănânc – Piure de conopidă cu usturoi și ierburi

Mult succes în drumul tău spre succes, draga mea. 
Nu uita!
Meriți tot ce îți dorești să ai și visezi să devii!

Vrei sa faci o schimbare in viata ta? Cumpara cartea bestseller “Manualul Femeii de Succes” si plannerul “ Jurnalul Femeii de Succes”, uneltele potrivite in drumul tau spre succes. Manualul Femeii de Succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Îți recomand și următorul articol...

Close
Back to top button
Close