Newsletter

Săptămâna 23 – Investesc în mine

Citesc & Privesc & Ascult

Draga mea,

Este suficient pentru toată lumea! Chiar și pentru visul tău!

Și eu m-am lovit de sintagma populară ”nu le poți avea pe toate, iar de aceea va trebui să alegi: fie bani, fie familie”, inventată, cel mai probabil, de o persoană frustrată de propria condiție. Spun asta cu toată responsabilitatea și te întreb: unde ai mai auzit așa ceva? Am întâlnit o mulțime de oameni, care au renunțat la visul lor după primul eșec. Trebuie să ne schimbăm percepția. Este suficient pentru toată lumea. Începe prin a fi recunoscătoare pentru tot ceea ce ai deja.

Citesc

Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul Robin S. Sharma

Invatatorii, guru, din Himalaya dau sfaturi simple, cum ar fi acesta: „Ceea ce ti se asterne in fata si ceea ce se afla in urma ta nu inseamna nimic pe langa ceea ce se afla inlauntrul tau”. Totusi, iti vine usor sa treci peste simplitatea istorisirii fiindca fiecare sambure de intelepciune este adaptat in asa fel incat sa se adreseze persistentelor stari de neliniste interioara ale intelectualului occidental.

Cartea este un bestseller international si este citata ca referinta de toti autorii din domeniul dezvoltarii personale.

Privesc – Documentar

Age in Reverse – Naomi Whittel

Durată: 48min

Naomi Whittel este autoarea bestseller-ului Glow 15, un plan bazat pe principii științifice pentru slăbit, revitalizarea pielii și revigorarea vieții. În acest documentar vorbește despre ce înseamnă tinerețea, tendințele naturale de dezvoltare a corpului și mindset.

Privesc – Film

Majordomul

Durată: 2h 15min

Viața unui majordom care a lucrat pentru opt președinți la Casa Albă ne este prezentată pe fundalul unor schimbări nemaiîntâlnite în istoria americană.

Ascult – Podcast

Mănânc – Nuggets vegetarieni

Mult succes în drumul tău spre succes, draga mea. 
Nu uita!
Meriți tot ce îți dorești să ai și visezi să devii!

Vrei sa faci o schimbare in viata ta? Cumpara cartea bestseller “Manualul Femeii de Succes” si plannerul “ Jurnalul Femeii de Succes”, uneltele potrivite in drumul tau spre succes. Manualul Femeii de Succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Îți recomand și următorul articol...

Close
Back to top button
Close