Newsletter

Săptămâna 22 – Investesc în mine

Citesc & Privesc & Ascult

Draga mea,

Cel mai mare dar pe care l-am primit de la divinitate este libertatea de a lege. În fiecare zi suntem libere să alegem ce să facem și, mai ales, ce să gândim. Toate gândurile pe care le avem despre noi și despre tot ceea ce ne înconjoară produc reacții chimice în organismul nostru. Absolut toate gândurile îți pot influența viața, așa că ai încă un motiv în plus să gândești pozitiv și să fii recunoscătoare pentru tot ceea ce ai devenit astăzi.

Citesc

Intelepciunea duminicilor – Oprah Winfrey

Pentru prima data, momentele de revelatie care au inspirat milioane de oameni in emisiunea Super Soul Sunday, laureata a trei premii Emmy, sunt reunite acum in Intelepciunea duminicilor, o carte care va va impresiona si pe care o veti pretui.

Cu peste 100 de imagini care surprind frumusetea naturii, multe dintre ele realizate pe proprietatea din California a vedetei media, unde au loc filmarile pentru Super Soul Sunday, aceasta carte promite sa fie o sursa atemporala de inspiratie pentru cititorii dornici sa descopere posibilitatile minunate ale vietii.

Privesc – Documentar

Five foot two (Lady Gaga – Netflix)

Durată: 1h 40min

Filmul documentar este despre perioada în care provocatoarea Lady Gaga scoate un nou album, se pregătește de prestația din pauza meciului Super Bowl și e supusă unor eforturi fizice și emoționale.

Privesc – Film

Vagabondul milionar

Durată: 2h

Jamal Malik este eroul principal al Slumdog Millionaire, un orfan care a trait toata viata la periferiile orasului indian Mumbai. Fiind la un pas de castigarea marelui premiu de 20 milioane de rupii (aprox 500.000 USD), Jamal este arestat de politie sub suspiciunea de frauda.

Este un film din care înțelegem ce este cu adevărat important în viață și unde merită să investim toată energia și timpul nostru.

Ascult – Podcast

Mănânc – Smoothie tip înghețată

Mult succes în drumul tău spre succes, draga mea. 
Nu uita!
Meriți tot ce îți dorești să ai și visezi să devii!

Vrei sa faci o schimbare in viata ta? Cumpara cartea bestseller “Manualul Femeii de Succes” si plannerul “ Jurnalul Femeii de Succes”, uneltele potrivite in drumul tau spre succes. Manualul Femeii de Succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Îți recomand și următorul articol...

Close
Back to top button
Close