Newsletter

Săptămâna 21 – Investesc în mine

Citesc & Privesc & Ascult

Draga mea,

Timpul trece, depinde de tine cum profiți de el și cum te organizezi. Totodată, în timp se pot vedea cele mai bune rezultate și progrese. De aceea este important să te înarmezi cu răbdare și cu gânduri constructive. Mai este puțin până vei trage linie și vei analiza parcursul tău din ultimele 6 luni, dar cel mai probabil rezultatele deja le observi.

„Muncește și așteaptă-te să reușești. Acesta este secretul succesului.”

Citesc

Antreneaza-ti creierul! Strategii si tehnici de transformare mentala- Joe Dispenza

V-aţi întrebat vreodată de ce aveţi în permanenţă aceleaşi gânduri negative? De ce vă întoarceţi mereu la aceiaşi membri ai familiei, prieteni sau parteneri care vă fac rău? De ce rămâneţi blocaţi în aceleaşi scheme mentale nocive şi inhibante?
Studiile arată că 90% dintre gândurile oamenilor sunt negative. Explicaţia constă în faptul că, din pricina stresului la care suntem supuşi zilnic, ne activăm „sistemul de supravieţuire“ şi tiparele de comportament înrădăcinate. Antreneaza-ti creierul! Strategii si tehnici de transformare mentala- Joe Dispenza

V-aţi întrebat vreodată de ce aveţi în permanenţă aceleaşi gânduri negative? De ce vă întoarceţi mereu la aceiaşi membri ai familiei, prieteni sau parteneri care vă fac rău? De ce rămâneţi blocaţi în aceleaşi scheme mentale nocive şi inhibante?
Studiile arată că 90% dintre gândurile oamenilor sunt negative. Explicaţia constă în faptul că, din pricina stresului la care suntem supuşi zilnic, ne activăm „sistemul de supravieţuire“ şi tiparele de comportament înrădăcinate.

Privesc – Documentar

Pumping Iron – Arnold Schwarzenegger

Durată: 1h 25min

Pumping Iron este un film ce documentează „Era de Aur” a culturismului, perioadă în care masa și mărimea contau mai puțin, simetria și definirea corpului fiind hotărâtoare.

Privesc – Film

The Bucket list

Durată: 1h 37min

Desi aparent foarte diferiti unul de celalalt, personajele principale descopera ca au doua puncte comune: nevoia neimplinita de a se impaca cu ei insisi si deciziile pe care le-au luat in viata si dorinta intensa de a-si petrece timpul care le-a mai ramas facand tot ceea ce si-au dorit candva. Lista de dorinte inceteaza sa mai fie un simplu exercitiu mental.

Ascult – Podcast

Mănânc – Linte cu orez și ceapă caramelizată

Mult succes în drumul tău spre succes, draga mea. 
Nu uita!
Meriți tot ce îți dorești să ai și visezi să devii!

Vrei sa faci o schimbare in viata ta? Cumpara cartea bestseller “Manualul Femeii de Succes” si plannerul “ Jurnalul Femeii de Succes”, uneltele potrivite in drumul tau spre succes. Manualul Femeii de Succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Îți recomand și următorul articol...

Close
Back to top button
Close