Newsletter

Săptămâna 18 – Investesc în mine

Citesc & Privesc & Ascult

Cât de mut îți dorești ca visul tău să devină realitate?

În viață câștigă cel ce își dorește cel mai mult. Întreabă-i pe cei ce au deja ceea ce tu visezi, cât au muncit pentru a reuși. Atunci vei conștientiza cam cât trebuie să muncești, cu adevărat! Cea mai bună scurtătură spre succes este să accepți păreri constructive de la oameni diferiți și să muncești constant pentru visul tău.

A fi o femeie de succes, presupune să ai un mindset puternic, antrenat să facă față situațiilor din viața ta, care (crede-mă) vor fi multe la număr. Dar, cu un mindset potrivit vei avea suficientă energie și putere de muncă. Despre asta este vorba de fapt.

Citesc

Secretul – Rhonda Byrne

Pe măsură ce aflaţi Secretul, veţi ajunge să ştiţi cum să aveţi, să fiţi ori să faceţi tot ceea ce doriţi. Veţi ajunge să stiţi cine sunteţi cu adevărat. Veţi ajunge să cunoaşteti adevărata măreţie care vă aşteaptă în viaţă.

Parti din Marele Secret s-au aflat în traditiile orale, în literatura, în diferite religii si filozofii, de-a lungul secolelor. Pentru prima data, toate partile Secretului au fost reunite într-o revelatie incredibila, care va transforma vietile celor ce o traiesc.

Privesc – Documentar

Quincy

Durată: 2h 4min

Film documentar despre viața lui Quincy Jones, o forță unică în muzică și cultură populară de 70 de ani. Jones a depășit limitele rasiale și culturale, iar povestea lui face parte din istoria Americii.

Privesc – Film

Hachiko: Povestea unui câine

Durată: 1h 33min

Remake al filmului japonez Hachiko Monogatari, din anul 1987, și inspirată dintr-o poveste reală, petrecută în Japonia în prima parte a secolului al XX-lea, filmul urmărește relația specială, apărută spontan între un profesor universitar și un câine pe care îl găsește pe stradă și îl duce în casa lui.

Ascult – Podcast

Let’s Conquer Books

Mănânc – Mâncare de legume cu curry

Mult succes în drumul tău spre succes, draga mea. 
Nu uita!
Meriți tot ce îți dorești să ai și visezi să devii!

Vrei sa faci o schimbare in viata ta? Cumpara cartea bestseller “Manualul Femeii de Succes” si plannerul “ Jurnalul Femeii de Succes”, uneltele potrivite in drumul tau spre succes. Manualul Femeii de Succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Îți recomand și următorul articol...

Close
Back to top button
Close