Newsletter

Săptămâna 17 – Investesc în mine

Citesc & Privesc & Ascult

Draga mea,

”Este confortabil să mergi pe un drum pe care îl știi, dar dacă vrei să ai o viață mai bună decât cea pe care o trăiești astăzi, soluția este să riști. Să riști pentru o viață mai bună!”

Nu privi riscul precum ceva ce trebuie evitat. Cheia succesului constă în a-ți înfrunta teama și a-ți asuma riscurile implicate.

Citesc

Începe cu ce nu-ți place – Brian Tracy

Incepe cu ce nu-ţi place! 
(Eat That Frog!) te învaţă cum să scapi de factorii inhibanţi sau restrictivi, de toate acele lucruri neplăcute pe care le amâni întruna sperând să scapi de ele.

Este unul dintre cei mai faimoși autori de studii de dezvoltare personală şi coaching. 
Programul său de psihologie a succesului s-a vândut în peste 1 000 000 de exemplare şi a fost tradus în peste 20 de limbi.

Privesc – Documentar

I am Bolt ( Netflix)

Durată: 1 h 47 min
Povestea marcantă a celui mai rapid om din istorie, Usain Bolt.

Privesc – Film

Pianistul

Durată: 2h 30min

Filmul lui Roman Polanski prezintă o atmosferă apăsătoare și de neînchipuit a iadului nazist. Drama fiecărui personaj, suferințele la care sunt supuși oamenii simpli, decorurile răvășite de cruzimea naziștilor dezvăluie o poveste copleșitoare despre realitatea secolului al XX-lea.

„Pianistul” este o capodoperă a cinematografiei ce rămâne tipărită în sufletele oamenilor prin secvențele încărcate de emoții, ce sugerează tragismul perioadei respective, precum și prin chinurile la care au fost supuși evreii din pricina regimului nazist.

Ascult – Podcast

Hearth Smart Living

Mămânc – Paste

Mult succes în drumul tău spre succes, draga mea. 
Nu uita!
Meriți tot ce îți dorești să ai și visezi să devii!

Vrei sa faci o schimbare in viata ta? Cumpara cartea bestseller “Manualul Femeii de Succes” si plannerul “ Jurnalul Femeii de Succes”, uneltele potrivite in drumul tau spre succes. Manualul Femeii de Succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Îți recomand și următorul articol...

Close
Back to top button
Close