Newsletter

Săptămâna 16 – Investesc în mine

Citesc & Privesc & Ascult

Draga mea,

Te felicit pentru toate progresele făcute în ultimele săptămâni. Cu siguranță ai întâmpinat până acum multe provocări, dar cel mai important este că nu ai renunțat. Sunt sigură că sunt multe motive pentru care astăzi ești mândră de tine!

Astăzi ești cu un pas mai aproape de visul tău! Poți realiza tot ceea ce îți dorești dacă rămâi motivată, aplici strategia potrivită, ești disciplinată și perseverentă!

Citesc

Secretele minții de milionar – T. Harv Eker

„Dați-mi 5 minute și… vă pot prezice viitorul financiar pentru tot restul vieții!“ Iată ce ne spune T. Harv Eker în cartea de față. Un om remarcabil, care a lansat multe afaceri și a dat faliment de nenumărate ori — până când a înțeles că trebuie să-și schimbe gândirea. Odată ce a realizat acest lucru, în câțiva ani, a devenit milionar. Eker pleacă de la premisa că „nu lucrurile pe care le știm ne împiedică să avem succes, ci lucrurile despre care avem o părere incorectă reprezintă cel mai mare obstacol“. Cartea sa tratează mai puțin ceea ce trebuie învățat și mai mult ceea ce trebuie „dezvățat“.

Privesc – Documentar

I am not you guru – Tony Robbins (Netflix)

Durată: 1 h 56 min

Filmul documentar despre viata luiTony Robbins, este un film ce dezvaluie ce se afla in spatele scenei seminarului lui mamut, ”Date with Destiny”, la care participa peste 4500 de oameni in Boca Raton , Florida în fiecare an, pentru a oferi o privire de ansamblu asupra modului în care un om poate schimba milioane. Acest film surprinde atat efortul imens de a produce acest seminar, cât și schimbările participanților în timp real.

Privesc – Film

Închisoarea îngerilor

Durată: 2 h 22 min

Tim Robbins, în rolul „criminalului” tăcut, gânditor. În închisoare găsește un nou prieten, pe Morgan Freeman, un „lup bătrân” care pare că știe tot dar mai are multe de învățat.

Pe lânga meritul de a fi pe deplin educativ și plin de pilde, filmul reușește să fie și spectaculos. Închisoarea ajunge să fie prezentată ca un loc oarecare, cu oameni buni și răi, un loc cu care te obișnuiești, locul care devine „acasă” pentru unii din ei.

Ascult – Podcast

The Science of Succes

Mănânc – Spaghetti cu legume

Mult succes în drumul tău spre succes, draga mea. 
Nu uita!
Meriți tot ce îți dorești să ai și visezi să devii!

Vrei sa faci o schimbare in viata ta? Cumpara cartea bestseller “Manualul Femeii de Succes” si plannerul “ Jurnalul Femeii de Succes”, uneltele potrivite in drumul tau spre succes. Manualul Femeii de Succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Îți recomand și următorul articol...

Close
Back to top button
Close