Dezvoltare personala

Lupta cu kilogramele! De ce ne dorim sa aratam perfect?

Lupta cu kilogramele. O femeie de succes se cunoaste pe sine, foarte bine. A facut introspectie, teste de personalitate, a cerut feed-back de la cei din jurul ei. Stie la ce se pricepe si la ce nu si citeste constant bloguri de dezvoltare personala pentru femei. Cand primeste critici de la ceilalti, nu se simte atacata sau ofensata, ci invata si le foloseste constructiv. Intelege ca nu poti fi perfecta si deleaga toate activitatile, la care se pricepe mai putin. Incearca in fiecare zi sa fie cea mai buna versiune a ei!

Accepta-te pe tine asa cum esti!

Sa te accepti pe tine asa cum esti, cu calitati si defecte este esential pentru a avea succes! Nimeni nu este perfect pe lumea asta si ar fi o prostie din partea ta, sa ai chiar de la tine aceasta pretentie. Noi femeile, in general, tindem sa fim mult mai critice cu noi insene, cand ne uitam in oglinda, decat altii, iar de aceea este bine sa citim cat mai multe carti si bloguri de dezvoltare personala pentru femei.

In urma unui studiu efectuat s-a ajuns la concluzia ca 99% dintre femeile intervievate, cred ca sunt mai grase, decat sunt in realitate, cu 2 kilograme. Bineinteles, nu aceasta este si situatia la barbati. Majoritatea cred ca sunt mai slabi, decat in realitate.

greutate

Aceasta auto-critica exagerata a femeii este rezultatul tuturor reclamelor cu care suntem bombardate zilnic de catre mass-media.  Femeile vad zilnic, aproximativ 500 de reclame, iar 1 din 11 are un mesaj direct despre cum se presupune ca ar trebui sa arate frumusetea ideala feminina. Toate cartile din lume de dezvoltare personala pentru femei sustin ca ar trebui sa ne reevaluam modul in care privim lucrurile!

Multe studii au demonstrat impactul negativ asupra femeii, care ajunge sa se imbolnaveasca de cele mai multe ori de bulimie sau anorexie pentru a tine pasul cu moda. Iti recomand sa citesti constant bloguri de dezvoltare personala pentru femei si vei observa imediat cum perspectiva vietii ti se va imbunatati extraordinar de mult.

De ce femeile pun mai mult pret pe felul in care arata decat barbatii?

Din cele mai vechi timpuri rolul femeii era de a procrea, iar a barbatului, de a asigura hrana si de a proteja familia. O femeie frumoasa avea mai multe sanse de a procrea si de a avea alaturi un barbat alfa – un barbat puternic.

Asa ca, in momentul in care iubitul va tachineaza ca petreceti prea mult timp la shopping spuneti-i ca o faceti pentru el! Acesta e purul adevar.

Am cunoscut femei, care imi spuneau ca se aranjeaza doar pentru ele, pentru a se simti confortabil in pielea lor. Pai daca ar fi asa, desi  ai locui singura, in weekend, te-ai trezi dimineata si primul lucru pe care l-ai face, ar fi sa te machiezi, sa iti faci un coc si sa iti iei o rochie de seara. Apoi, sa iti bei cafeaua singura si sa citesti ceva sau sa te uiti la un film acasa.

Ce prostie! Realitatea e ca ne aranjam pentru ei, iar EI ar trebui sa afle asta. Ca sa constientizeze cate eforturi zilnice facem, desi suntem intr-o relatie de ani de zile si astazi dorim sa le fim pe plac.

Ne place sa fim dorite si admirate.

Va provoc sa spuneti in fiecare dimineata, privindu-ma in oglinda: sunt frumoasa, sunt desteapta si merit tot ce imi doresc! Rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Procesul Creaţiei vă ajută să creaţi ceea ce doriţi prin 3 paşi simpli: cereţi, credeţi şi primiţi. A crede înseamnă să acţionaţi, să vorbiţi şi să gândiţi ca şi cum aţi fi primit deja ceea ce aţi cerut. Atunci când emiteţi frecvenţa specifică receptării, legea atracţiei mobilizează oamenii, evenimentele, circumstanţele pentru ca dumneavoastră să primiţi ceea ce doriţi. A primi înseamnă să simţiţi la fel cum aţi simţi atunci când dorinţa v-ar fi împlinită. Simţindu-vă bine acum, vă comutaţi pe frecvenţa a ceea ce doriţi!

Ronda Byrne

Vrei sa faci o schimbare in viata ta? Cumpara cartea bestseller “Manualul Femeii de Succes” si plannerul “ Jurnalul Femeii de Succes”, uneltele potrivite in drumul tau spre succes. Manualul Femeii de Succes
Etichete

Olarean Andra

Am creat acest blog cu scopul de a forma o comunitate dedicată femeilor, care își doresc să mențină fericirea și prosperitate atât acasă cât și la job. Mă bucur să îți fiu alături în drumul tău spre succes! Doar împreună reușim mai ușor. Iar dacă vrei să descoperi mai multe despre mai mine vizitează: Filantroapa → doneazaojucarie.ro Notar public → olareanandra-alina.ro Asociat Business → bucovinafitnesscenter.ro Blogger & Vlogger → andraolarean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close