Campanii Umanitare

Lansarea campaniei #EuTeAjut

Lansez urmatoarea provocare!

Gândește-te, ce știi sa faci cel mai bine, alege o persoana si posteaza experienta cu titlu #EuTeAjut ! Oricine poate participa la campanie, chiar daca nu este nominalizat aici.

Provoc 3 persoane, sa ajute (facandu-i un serviciu/invatandu-l ceva/oferindu-i o zi de neuitat/dezvoltand o activitate impreuna, in nici un caz dandu-i bani) un copil fara parinti/care provine din familie fara venituri/persoana fara adapost si sa distribuie experienta printr-o fotografie!

Apoi sa provoace la randul lor, alte 2 persoane, care vor ajuta fiecare, cate o persoana. Ideea vine de la decizia de a permite accesul la o sala de fitness, nelimitat, tuturor tinerilor de la orfelinate sau a celor ce provin din familii fără venituri!

Ei sunt fără vină și merita sa fie Fericiți! Alătura-te Campaniei #EuTeAjut si da share acestei postari pentru a afla cat mai multe persoane! Împreuna, vom reuși!

Vrei sa faci o schimbare in viata ta? Cumpara cartea bestseller “Manualul Femeii de Succes” si plannerul “ Jurnalul Femeii de Succes”, uneltele potrivite in drumul tau spre succes. Manualul Femeii de Succes
Etichete

Olarean Andra

Am creat acest blog cu scopul de a forma o comunitate dedicată femeilor, care își doresc să mențină fericirea și prosperitate atât acasă cât și la job. Mă bucur să îți fiu alături în drumul tău spre succes! Doar împreună reușim mai ușor. Iar dacă vrei să descoperi mai multe despre mai mine vizitează: Filantroapa → doneazaojucarie.ro Notar public → olareanandra-alina.ro Asociat Business → bucovinafitnesscenter.ro Blogger & Vlogger → andraolarean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Îți recomand și următorul articol...

Close
Back to top button
Close