Dragoste

Iata cum arata sotiile celor mai bogati oameni din lume

Oamenii în general consideră că soțiile celor mai bogați oameni din lume își petrec zilele la coafor, stau toată ziua să se pregătească pentru evenimente și arată ca super modelele. Dar e oare acest lucru adevărat?

Am va prezint o scurtă serie de cupluri celebre şi bogate, în care soţiile nu sunt nici pe departe super modele, ba din contră. Sunt femei foarte încrezătoare în aspectul lor natural şi nu caută se încadreze în modelele ideale de aspect. Plus au făcut şi ele parte din pătura de jos a societății.

Bernard Arnault și Hélène Mercier

Proprietarul caselor de modă şi al brandurilor precum: Dior, Givenchy, Selin, Lacroix, Kenzo, Guerlain, Sephora, Hennessy, Moët & Chandon, Dom Perignon, Pommery, Veuve Clicquot şi Krug a acumulat o avere de 30 de miliarde de dolari până în noiembrie 2016. A luat legătura cu soţia sa prin muzică. Bernard iubeşte compoziţiile clasice, iar Hélène este un pianist profesionist. Cuplul s-a căsătorit în 1991 şi sunt părinţii a cinci copii. Doi din prima căsătorie a lui Bernard şi ceilalţi trei avuţi împreună cu Hélène.

Amancio Ortega și Flora Pérez Marcote

Câştigul afaceristului ce deţine Inditex – cea mai mare multinaţională de modă care deţine Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho, Uterque şi Lefties – a fost de peste 70 miliarde de dolari în noiembrie 2016. Flora, soţia sa a lucrat mult timp pentru soţul ei, iar în 2001 s-au căsătorit.

Mark Zuckerberg și Priscilla Chan

Averea lui Mark Zuckerberg din noiembrie 2016 este mai mare de 50 de miliarde de dolari. El şi-a întâlnit viitoarea soţie când era încă student la Harvard. Priscilla şi-a susţinut întotdeauna iubitul şi a crezut în succesul său. Ei s-au căsătorit la 19 mai 2012, într-o ceremonie modestă în propria lor casă. La 2 decembrie 2015, Mark şi Priscilla au devenit părinţii unei fetiţe.

Warren Buffett și Astrid Menks

 

Warren Buffett este unul dintre cei mai renumiţi investitori din lume. Venitul său în noiembrie 2016 era de peste 70 de miliarde de dolari. A cunoscut-o pe Astrid în anii 1970, când ea lucra ca şi chelneriţă. Diferenţa de vârstă dintre ei este de 16 ani, asta dovedeşte dragostea învinge totul.

 

Bill și Melinda Gates

Bilanţul lui Bill Gates în noiembrie 2016 a fost de peste 80 de miliarde de dolari. Bill şi-a întâlnit viitoarea parteneră la sfârşitul anilor 1980, la o conferinţă organizată de Microsoft (ea era angajată în companie). Sau căsătorit în 1994 şi-au crescut împreună trei copii. De asemenea, au fondat cel mai mare fond de caritate din lume.

 

Larry Page și Lucinda Southworth

Larry Page este unul dintre fondatorii Google. În noiembrie 2016 câştigul lui brut era de 30 miliarde de dolari. Se ştiu puţine despre partenera sa, care este cu şapte ani mai tânără decât el. În mod evident, ea încearcă evite cât mai mult posibil atenţia publică. Se ştie s-au căsătorit la doar câteva luni după ce au început o relaţie.

 

Jeff și MacKenzie Bezos

Jeff Bezos este fondatorul Amazonului. Câştigul său net în noiembrie 2016 a fost mai mare de 60 miliarde de dolari. El s-a întâlnit cu viitoarea sa parteneră în 1992. MacKenzie a dezvăluit mai târziu într-un interviu acordat în revista Vogue: „Birourile noastre erau aşezate unul lângă altul şi timp de câteva zile am auzit un râs minunat. Cum nu m- putea îndrăgosti? Un an mai târziu aceştia s-au căsătorit, iar acum au patru copii.

 

 

Stefan și Carolyn Persson

Ştefan Persson, preşedintele consiliului de administraţie al H & M, a acumulat o avere de aproape 20 de miliarde de dolari în anul 2016. Soţia lui, Carolyn, nu este o figură cunoscută în societatea înaltă. Ştefan însuşi încearcă evite ca numele său apară în ştiri. Se ştiecei doi au trei copii şi duc o viaţă obişnuită, fără excese.

Michael și Susan Dell

Câștigul net al lui Michael este mai mare de 20 de miliarde de dolari. El şi-a întâlnit viitoare parteneră pe o dată uitată de cei doi. Susan a fost un atlet profesionist care a participat la un campionat internaţional de triatlon. Această atletă atrăgătoare, care putea înoate şi alerge la o viteză la fel de mare precum cea a lui Michael Dell, i-a cucerit inima viitorului partener. Ei au acum patru copii.

 

 

David și Julia Koch

David Koch este şeful unei corporaţii cu experienţă în comerţ, investiţii în prelucrarea petrolului, producţie chimică, fibrele artificiale şi materialele plastice. Câştigul său din noiembrie 2016 este estimat la 40 de miliarde de dolari. S-a căsătorit cu soţia sa acum 20 de ani și aceștia au trei copii. Julia apare rar în public şi îşi dedică cea mai mare partea timpului familiei şi fondului de caritate Koch.

 

 

sursa

Vrei sa faci o schimbare in viata ta? Cumpara cartea bestseller “Manualul Femeii de Succes” si plannerul “ Jurnalul Femeii de Succes”, uneltele potrivite in drumul tau spre succes. Manualul Femeii de Succes
Etichete

Olarean Andra

Am creat acest blog cu scopul de a forma o comunitate dedicată femeilor, care își doresc să mențină fericirea și prosperitate atât acasă cât și la job. Mă bucur să îți fiu alături în drumul tău spre succes! Doar împreună reușim mai ușor. Iar dacă vrei să descoperi mai multe despre mai mine vizitează: Filantroapa → doneazaojucarie.ro Notar public → olareanandra-alina.ro Asociat Business → bucovinafitnesscenter.ro Blogger & Vlogger → andraolarean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close