Bună! Mă numesc Andra Olarean

[one_half]
[/one_half][one_half_last]și mă bucur să îți fiu alături în drumul tău spre succes!
Am creat acest blog cu scopul de a forma o comunitate dedicată femeilor, care își doresc să mențină fericirea și prosperitate atât acasă cât și la job. Poate te întrebi cine sunt și ce fac. Uite povestea mea, mai jos.
Activitatea profesională am început-o la 16 ani ca realizator de emisiuni radio și prezentator de evenimente. La vârstă de 18 ani am preluat conducerea societății, am continuat cu dezvoltarea unei televiziuni regionale și am investit într-o sală de fitness de 1000 metri pătrați. Studiile le-am absolvit la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, unde am făcut Facultatea de Jurnalism și Facultatea de Drept simultan, precum și masterul în Management Media ulterior . Deși lucram deja de peste 10 ani în presă, voiam să trec la un nou nivel. Mi-am dorit să mă autodepășesc. Am ales să aprofundez studiile de drept. Schimbarea legii privind modul de accesare în profesia de notar public a venit pentru mine la momentul potrivit. Pregătirea pentru examen a fost foarte dificilă pentru mine, deoarece fiind extrovertita, mi-a fost greu să mă izolez de prieteni și de stilul de viață avut. Să stau doar în casă și să învăț, timp de aproape un an, pentru a-mi atinge scopul, a fost marea provocare. Deși au fost doar două posturi scoase la concurs, am promovat examenul. Apoi au urmat alți doi ani de studii, pe care le-am finalizat cu un alt examen luat cu succes.
În prezent desfășor activitatea de notar public → olareanandra-alina.ro ←, asociat la Bucovina Fitness Center → bucovinafitnesscenter.ro ← și blogger.
Părinții mei mi-au fost mentori dintodeauna. Am fost învățată de acasă să muncesc mult și să studiez. Doar astfel pot obține ceea ce visez. Eu îmi doream să am libertatea de a putea avea tot ce visez și de a călători unde doresc.
[/one_half_last]
Părinții mei au construit o biserică și o cantină unde săracii pot mânca o masă caldă. Tot ei au fost cei care m-au învățat să dăruiesc. Puțin pentru mine, înseamnă mult ajutor pentru cei aflați în nevoi. Astăzi pot spune cu satisfacție că am inițiat și dezvoltat din anul 2012 campania umanitara „Doneaza o Jucărie, Fă un copil să zâmbească!” unde peste 4000 de copii săraci primesc anual, de Crăciun cadouri, adunate de la oameni binevoitori. ( → doneazaojucarie.ro ← )