Buna! Ma numesc

Andra Olarean

si ma bucur sa iti fiu alaturi in drumul tau spre succes!
Am creat acest blog cu scopul de a forma o comunitate dedicata femeilor, care isi doresc sa mentina fericirea si prosperitate atat acasa cat si la job.

Poate te intrebi cine sunt si ce fac. Uite povestea mea, mai jos.

Activitatea profesionala am inceput-o la 16 ani ca realizator de emisiuni radio si prezentator de evenimente. La varsta de 18 ani am preluat conducerea societatii, am continuat cu dezvoltarea unei televiziuni regionale si am investit intr-o sala de fitness de 1000 metri patrati. Studiile le-am absolvit la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, unde am facut Facultatea de Jurnalism si Facultatea de Drept simultan, precum si masterul in Management Media ulterior .

Desi lucram deja de peste 10 ani in presa, voiam sa trec la un nou nivel. Mi-am dorit sa ma autodepasesc. Am ales sa aprofundez studiile de drept.

Schimbarea legii privind modul de accesare in profesia de notar public a venit pentru mine la momentul potrivit. Pregatirea pentru examen a fost foarte dificila pentru mine, deoarece fiind extrovertita, mi-a fost greu sa ma izolez de prieteni si de stilul de viata avut. Sa stau doar in casa si sa invat, timp de aproape un an, pentru a-mi atinge scopul, a fost marea provocare. Desi au fost doar doua posturi scoase la concurs, am promovat examenul. Apoi au urmat alti doi ani de studii, pe care le-am finalizat cu un alt examen luat cu succes.

In prezent desfasor activitatea de notar public (http://olareanandra-alina.ro/), asociat la Bucovina Fitness Center ( http://bucovinafitnesscenter.ro/)si blogger.

Parintii mei mi-au fost mentori dintodeauna. Am fost invatata de acasa sa muncesc mult si sa studiez . Doar astfel pot obtine ceea ce visez. Eu imi doream sa am libertatea de a putea avea tot ce visez si de a calatori unde doresc.

Parintii mei au construit o biserica si o cantina unde saracii pot manca o masa calda. Tot ei au fost cei care m-au invatat sa daruiesc. Putin pentru mine, inseamna mult ajutor pentru cei aflati in nevoi.

Astazi pot spune cu satisfactie ca am initiat si dezvoltat din anul 2012 campania umanitara ’’Doneaza o Jucarie, Fa un copil sa zambeasca!’’ unde peste 4000 de copii saraci primesc anual, de Craciun cadouri, adunate de la oameni binevoitori. ( http://doneazaojucarie.ro/ )

Lasă un răspuns