Călătorii

De ce esti recunoscatoare acum

Salutare, eu sunt Andra Olarean! Iar acum începe un nou episod dedicat femeilor de
succes.
Scopul acestui Podcast este de a te motiva și de a te inspira să devii cea mai bună
versiune a ta.
Vreau să te ajut să trăiești viața visurilor tale, pentru că eu cred în tine și în visul tău!
Îți urez mult succes, și nu uita: Meriți din plin tot ce vrei să ai și visezi sa devii!
— Interludiu —
Andra: Salutare! Astăzi la ediția podcast-ului “Femeilor de succes” l-am invitat pe
Andrei. El este iubitul și logodnicul meu, o persoană cu care îmi împart viata de 3 ani, sunt
foarte fericită. Ne merge bine, dar pentru asta am muncit. Am încercat să ne cunoaștem, să
facem relația asta să meargă tot mai bine și credem că am putea să venim cu câteva sfaturi
pentru cei care vor să își îmbunătățească relația de succes.
Andra: Salutare…iubire!
Andrei: Bună…iubire! Mă bucur că m-ai invitat aici în living-ul nostru, cu acest prilej,
unde într-adevăr ne propunem să vă dăm câteva sfaturi utile cu privire la relațiile voastre.
Andra, dacă tot ești o femeie de succes, vrei să ne spui câteva lucruri pe care tu le-ai
puncta ca sfaturi pentru o relație împlinită?
Andra: Da, sincer, am observat că viața mea s-a îmbunătățit foarte mult în momentul
în care am început să fiu mai atentă la ceea ce simt eu și la ceea ce sunt eu, să mă cunosc
mai bine. În momentul în care am început să îmi acord mai multă atenție mie, mi-am
descoperit și care sunt valorile mele, apoi le-am discutat cu tine și te-am întrebat care sunt
valorile tale, apoi am discutat despre nevoi: “ Ce nevoi am eu, ce nevoi ai tu!” și cred că cel
mai mare secret sau “tips” pe care aș putea să îl ofer fiecărei femei este să fie atentă la ceea
ce își dorește și să învețe să comunice eficient cu partenerul.
Pentru că dacă există bună înțelegere și dorință de ambele părți, sigur se găsesc și
soluții! Nu suntem identici, nu suntem perfecți, dar important este să găsim o cale de mijloc,
nu?
Andrei: Da, de fapt provocarea e mult mai “deep”, deoarece când ajungi să te cunoști
pe tine, începi să-l studiezi pe celălalt și modul lui de gândire ți se pare destul de
extraterestru, iar în cazul meu am aflat ulterior și de ce.
Citind cărți despre relații și despre cum gândesc femeile, am ajuns la concluzia că
deși părea ca și cum am fii din aceiași specie, de fapt suntem destul de extratereștrii unul
pentru celălalt. O să vă dau și un exemplu foarte concret: unii dintre voi au iPhone, iar ceilalți
au Samsung, ei bine, când țineți telefonul celuilalt în mână e destul de “alien”, deși – în
principiu – face același lucru, modul în care funcționează telefonul este diferit. Ei bine, așa e
și între femei și bărbați.
Andra: Mda, bună asta! Dar, zi-mi, te rog, un exemplu și în ceea ce privește relațiile
între femei și bărbați.

Salutare, eu sunt Andra Olarean! Iar acum începe un nou episod dedicat femeilor de succes.

Scopul acestui Podcast este de a te motiva și de a te inspira să devii cea mai bună versiune a ta.

Vreau să te ajut să trăiești viața visurilor tale, pentru că eu cred în tine și în visul tău! Îți urez mult succes, și nu uita: Meriți din plin tot ce vrei să ai și visezi sa devii!

— Interludiu —

Andra: Salutare! Astăzi la ediția podcast-ului “Femeilor de succes” l-am invitat pe Andrei. El este iubitul și logodnicul meu, o persoană cu care îmi împart viata de 3 ani, sunt foarte fericită. Ne merge bine, dar pentru asta am muncit. Am încercat să ne cunoaștem, să facem relația asta să meargă tot mai bine și credem că am putea să venim cu câteva sfaturi pentru cei care vor să își îmbunătățească relația de succes.

Andra: Salutare…iubire!

Andrei: Bună…iubire! Mă bucur că m-ai invitat aici în living-ul nostru, cu acest prilej, unde într-adevăr ne propunem să vă dăm câteva sfaturi utile cu privire la relațiile voastre.

Andra, dacă tot ești o femeie de succes, vrei să ne spui câteva lucruri pe care tu le-ai puncta ca sfaturi pentru o relație împlinită?

Andra: Da, sincer, am observat că viața mea s-a îmbunătățit foarte mult în momentul în care am început să fiu mai atentă la ceea ce simt eu și la ceea ce sunt eu, să mă cunosc mai bine. În momentul în care am început să îmi acord mai multă atenție mie, mi-am descoperit și care sunt valorile mele, apoi le-am discutat cu tine și  te-am întrebat care sunt valorile tale, apoi am discutat despre nevoi: “ Ce nevoi am eu, ce nevoi ai tu!” și cred că cel mai mare secret sau “tips” pe care aș putea să îl ofer fiecărei femei este să fie atentă la ceea ce își dorește și să învețe să comunice eficient cu partenerul.

Pentru că dacă există bună înțelegere și dorință de ambele părți, sigur se găsesc și soluții! Nu suntem identici, nu suntem perfecți, dar important este să găsim o cale de mijloc, nu?

Andrei: Da, de fapt provocarea e mult mai “deep”, deoarece când ajungi să te cunoști pe tine, începi să-l studiezi pe celălalt și modul lui de gândire ți se pare destul de extraterestru, iar în cazul meu am aflat ulterior și de ce.

Citind cărți despre relații și despre cum gândesc femeile, am ajuns la concluzia că deși părea ca și cum am fii din aceiași specie, de fapt suntem destul de extratereștrii unul pentru celălalt. O să vă dau și un exemplu foarte concret: unii dintre voi au iPhone, iar ceilalți au Samsung, ei bine, când țineți telefonul celuilalt în mână e destul de “alien”, deși – în principiu – face același lucru, modul în care funcționează telefonul este diferit. Ei bine, așa e și între femei și bărbați.

Andra: Mda, bună asta! Dar, zi-mi, te rog, un exemplu și în ceea ce privește relațiile între femei și bărbați.

Andrei: Un exemplu concret ar fi atunci când tu vrei să îmi povestești ceva și începi să îmi spui o problemă de a ta care te face pe tine să fii stresată și după ce ascult povestea ta, bărbatul din mine ar vrea să îți dea o soluție la acea problemă și nu ți-ar plăcea să auzi soluția mea, deoarece tu ai vrea să îți transmit empatie și înțelegere – acesta ar fi răspunsul feminin pe care ți l-aș putea da. E tot timpul o alegere între “răspund ca un bărbat sau răspund ca o femeie?” –  în tot ce s-a întâmplat în situația pe care o trăim împreună.

Andra: Da, adevărul este că relația noastră chiar s-a îmbunătățit super din momentul în care am conștientizat că de multe ori poate nu voiam un sfat.  Țin minte când veneam de la job și îți povesteam ce mi s-a întâmplat, iar înainte să încep, mă întrerupeai și spuneai: “Ok, trebuie să îți dau și o rezolvare sau doar să te ascult?” și era foarte util fiindcă în felul acesta îți calibrai și tu “mindset-ul”, cum să pui problema în relație, iar eu eram liniștită că nu o să primesc o mie de sfaturi concrete la final.

Andrei: Acum vrei să îți răspund, sau? Glumesc! Acesta e nivelul de la care trebuie să operăm, mă adresez acum bărbaților. Trebuie să ne dăm seama sau să întrebăm dacă se așteaptă de la noi înțelegere și empatie sau dacă se așteaptă un răspuns la problema care ne este descrisă.

Andra: Da, uite, asta ar fi o altă chestie foarte bună de punctat! Știi ce? Îmi place că în relația noastră ne exprimăm nevoile, adică dacă vreau în brațe îți zic “ Vreau în brațe!”. Mie mi se pare mult mai ok să fac așa decât să aștept să treacă două săptămâni sau o lună până mi se satisface nevoia aia, nu că nu m-ai lua în brațe, dar dădeam și eu un exemplu.

Cred că e util să ne manifestăm dorințele, nevoile, pentru că fiecare are nevoi diferite, poate. Eu am un anumit tip de nevoie, iar tu ai un alt tip de nevoie, atunci dacă le comunicăm unul cu celălalt, ni se satisfac mult mai repede, nu?

Andrei: Da, fiecare dintre noi avem așteptări diferite de la viață și de la partenerul nostru și în primul rând de la noi înșine, de exemplu, într-o perioadă Andra împărțea mâncarea pe care o gătea egal, și la un moment dat am zis: “Uite, eu am de două ori mai multe kilograme decât tine, deci corect ar fii sa mănânc de două ori mai mult!” și trebuie să înțelegem foarte bine diferențele dintre noi doi, practic eu trebuie să mă cunosc pe mine și să o cunosc pe Andra și provocarea este pentru toți cei care sunt acum într-o relație.  

Rolul vostru este să vă înțelegeți pe voi cum gândiți și cum gândește partenerul vostru și abia atunci când vi se pare foarte “alien” modul lor de gândire, atunci ați descoperit adevărul, că suntem diferiți, foarte diferiți unul de altul, iar noi am creat jocul “Provocările lui Cupidon” tocmai pentru a vă face pe voi să înțelegeți tocmai acele diferențe dintre voi doi și asta o să vă permită să funcționați mai bine împreună.

Andra: Când am început să-l facem, țin minte că eram chiar la începutul relației după ce am citit cel puțin zece cărți, ne-am gândit că nu avem cum să ne înțelegem de la sine, pentru că da o fi atracție, o fi dragoste, până la urmă cum a zis și Andrei suntem două calculatoare diferite, operăm diferit, iar cărțile ne-ar fi de ajutor(ne-am gândit noi atunci) ca să putem să ne înțelegem mai bine.  

Așa că am început să citim, și apoi să ne punem tot felul de întrebări ca să ne cunoaștem, ne-am gândit: “Cum ar fi să luăm acele întrebări și să le punem într-un joc!” și stiu exact când eram pe avion pe transatlantic, fiind un zbor de vreo zece ore, tot întrebam: “Ok, Andrei, tu ce mai m-ai întreba? Ia zi! Răspunde la asta, răspunde la asta!” Și le tot notam! Și uite că a venit și ziua să împărtășim cu voi jocul acesta, ceea ce e mare împlinire și bucurie. Pentru că e o muncă de doi ani până la urmă, pe care am reușit acum să o împărtășim cu voi.

Andrei: Cred că i-am făcut curioși. Hai să începem!

— Interludiu —

Andra: De ce ești recunoscător/recunoscătoare? Numește 3 lucruri care te fac fericit/fericită, acum! Hai să vedem, Andrei! Ce ne face fericiți?

Andrei: Îmi place în mod deosebit faptul că suntem independenți și că suntem liberi, că avem control asupra vieții noastre. Practic ne trezim în fiecare dimineață și facem ceea ce ne dorim. Putem aloca timp pentru lucrurile care sunt importante pentru noi în acea perioadă și îmi place foarte mult că putem alege de pe o zi pe alta dacă vrem să locuim în alt oraș sau în altă țară. Avem ceea ce numesc eu putere. Atunci când avem control asupra noastră și putem crea ce dorim, atunci cred eu că suntem puternici.

Andra: Da, adevărul e că dintotdeauna mi-am dorit să aloc mai mult timp dezvoltării personale, dar parcă niciodată nu am crezut că este și posibil și astăzi trăiesc experiența asta, o experiență extraordinară. Să știi că ai timp, dacă vrei zece ore să citești, poți să citești, dacă vrei poți să lucrezi la ceva sau nu Poți să trăiești o adevărată fericire când obții această libertate.

Andrei:  A fost un lucru pe care eu l-am învățat de-a lungul timpului că trebuie să lași loc în agenda ta de lucrurile noi pe care le vei descoperi. Dacă îmi propun să citesc trei ore pe zi, dar după două săptămâni am descoperit în urma cititului un nou mod care ar fi mai productiv decât cititul, și în cazul acesta ar putea fi implementarea lucrurilor pe care le-am citit. Fiindcă îmi ia timp să implementez ceea ce am citit (în viața mea) și să ajustez lucrurile așa cum vreau să fie în noua variantă care am devenit(“updatată, upgradată”).

Andra: Un alt lucru pentru care suntem recunoscători: suntem recunoscători pentru că suntem fericiți, sănătoși, avem tot ce ne trebuie, putem trăi în prezent, putem să ne bucurăm de ceea ce avem și trăim o perioadă extraordinară – de fapt.

Andrei: Și suntem entuziasmați că ne culcăm cu gândul că suntem bine și mergem în direcția care vrem!

Andra: Chiar, apropo, acum am implementat un nou obicei, seara înainte să dormim – amândoi – spunem fiecare pe rând de ce suntem recunoscători astăzi și ne referim la celălalt, deci este un exercițiu de cuplu.

Îi spun de exemplu: “Îți sunt recunoscătoare că astăzi am fost la plimbare împreună!” sau pentru că mi-ai spus asta sau m-ai ajutat cu asta și cred că ne ajută în relația noastră pentru că suntem obișnuiți ca atunci când avem o relație frumoasă să ni se pară normal ceea ce trăim, să ne obișnuim și să considerăm că ni se cuvine. Acest exercițiu de recunoștință te ajută să fii prezentă și să apreciezi lucrul pe care astăzi îl ai și pe care poate acum cinci ani, nu doar că nu îl aveai, dar nici nu visai să îl ai vreodată. Și al treilea care ar fi?

Andrei: Eu sunt recunoscător pentru faptul că ai activitățile tale care te pasionează, în timp ce eu îmi ocup timpul cu lucrurile care îmi fac mie plăcere, care poate sunt sporturi, meditație, citit sau poate chiar jocuri pe calculator.

Îmi place că avem spațiile astea și nu apar frustrări pentru că suntem calibrați și petrecem fiecare timpul separați și facem ce activități vrem, și nu ne dăm cu părerea, gen: “Ah, te-ai jucat? Bravo ție că te-ai jucat!”, dacă asta te face fericit, nu trebuie să fie productiv sau să am eu un interes privind modul în care ea își petrece timpul. Sunt lucruri pe care le facem separat și ne fac plăcere. A fost dificil să obțin asta în relațiile anterioare, deci – da – sunt foarte recunoscător că am asta în acest moment.

Andra: Da, adevărul e că e drăguț! Facem și lucruri împreună și separat, și parcă dacă le-am face pe toate împreună ne-am plictisi, dar așa parcă abia aștept să facem și ceva împreună. E bine să împărțim zilele de weekend într-un mod inteligent.

Andrei: Podcast-ul acesta este – tocmai –  un nou mod inteligent în care ne-am gândit să ne petrecem timpul împreună și chiar este super fun, este super super fun!

Andra:  Da, adevărul e că am găsit un nou hobby. În plus reușim să vă ajutăm în relațiile voastre de dragoste. Așa că dacă nu știi “Provocările lui Cupidon”, găsești mai multe informații acolo, se vinde și pe internet, se vinde și în librăriile Cărturești din țară. Un joc interactiv care te ajută să îți dezvolți relația de dragoste este ceva în care ne-am pus toată experiența cu scopul de a vă ajuta – până la urmă – pentru că știm că o relație de dragoste împlinită există, dar – atenție – ea se construiește și nu este un dat primit de la sine!

Andrei: Un exemplu concret ar fi atunci când tu vrei să îmi povestești ceva și începi
să îmi spui o problemă de a ta care te face pe tine să fii stresată și după ce ascult povestea
ta, bărbatul din mine ar vrea să îți dea o soluție la acea problemă și nu ți-ar plăcea să auzi
soluția mea, deoarece tu ai vrea să îți transmit empatie și înțelegere – acesta ar fi răspunsul
feminin pe care ți l-aș putea da. E tot timpul o alegere între “răspund ca un bărbat sau
răspund ca o femeie?” – în tot ce s-a întâmplat în situația pe care o trăim împreună.
Andra: Da, adevărul este că relația noastră chiar s-a îmbunătățit super din momentul
în care am conștientizat că de multe ori poate nu voiam un sfat. Țin minte când veneam de
la job și îți povesteam ce mi s-a întâmplat, iar înainte să încep, mă întrerupeai și spuneai: “Ok,
trebuie să îți dau și o rezolvare sau doar să te ascult?” și era foarte util fiindcă în felul acesta
îți calibrai și tu “mindset-ul”, cum să pui problema în relație, iar eu eram liniștită că nu o să
primesc o mie de sfaturi concrete la final.
Andrei: Acum vrei să îți răspund, sau? Glumesc! Acesta e nivelul de la care trebuie să
operăm, mă adresez acum bărbaților. Trebuie să ne dăm seama sau să întrebăm dacă se
așteaptă de la noi înțelegere și empatie sau dacă se așteaptă un răspuns la problema care
ne este descrisă.
Andra: Da, uite, asta ar fi o altă chestie foarte bună de punctat! Știi ce? Îmi place că în
relația noastră ne exprimăm nevoile, adică dacă vreau în brațe îți zic “ Vreau în brațe!”. Mie
mi se pare mult mai ok să fac așa decât să aștept să treacă două săptămâni sau o lună
până mi se satisface nevoia aia, nu că nu m-ai lua în brațe, dar dădeam și eu un exemplu.
Cred că e util să ne manifestăm dorințele, nevoile, pentru că fiecare are nevoi diferite,
poate. Eu am un anumit tip de nevoie, iar tu ai un alt tip de nevoie, atunci dacă le comunicăm
unul cu celălalt, ni se satisfac mult mai repede, nu?
Andrei: Da, fiecare dintre noi avem așteptări diferite de la viață și de la partenerul
nostru și în primul rând de la noi înșine, de exemplu, într-o perioadă Andra împărțea
mâncarea pe care o gătea egal, și la un moment dat am zis: “Uite, eu am de două ori mai
multe kilograme decât tine, deci corect ar fii sa mănânc de două ori mai mult!” și trebuie să
înțelegem foarte bine diferențele dintre noi doi, practic eu trebuie să mă cunosc pe mine și
să o cunosc pe Andra și provocarea este pentru toți cei care sunt acum într-o relație.
Rolul vostru este să vă înțelegeți pe voi cum gândiți și cum gândește partenerul
vostru și abia atunci când vi se pare foarte “alien” modul lor de gândire, atunci ați descoperit
adevărul, că suntem diferiți, foarte diferiți unul de altul, iar noi am creat jocul “Provocările lui
Cupidon” tocmai pentru a vă face pe voi să înțelegeți tocmai acele diferențe dintre voi doi și
asta o să vă permită să funcționați mai bine împreună.
Andra: Când am început să-l facem, țin minte că eram chiar la începutul relației după
ce am citit cel puțin zece cărți, ne-am gândit că nu avem cum să ne înțelegem de la sine,
pentru că da o fi atracție, o fi dragoste, până la urmă cum a zis și Andrei suntem două
calculatoare diferite, operăm diferit, iar cărțile ne-ar fi de ajutor(ne-am gândit noi atunci) ca
să putem să ne înțelegem mai bine.
Așa că am început să citim, și apoi să ne punem tot felul de întrebări ca să ne
cunoaștem, ne-am gândit: “Cum ar fi să luăm acele întrebări și să le punem într-un joc!” și

stiu exact când eram pe avion pe transatlantic, fiind un zbor de vreo zece ore, tot întrebam:
“Ok, Andrei, tu ce mai m-ai întreba? Ia zi! Răspunde la asta, răspunde la asta!” Și le tot notam!
Și uite că a venit și ziua să împărtășim cu voi jocul acesta, ceea ce e mare împlinire și
bucurie. Pentru că e o muncă de doi ani până la urmă, pe care am reușit acum să o
împărtășim cu voi.
Andrei: Cred că i-am făcut curioși. Hai să începem!
— Interludiu —
Andra: De ce ești recunoscător/recunoscătoare? Numește 3 lucruri care te fac
fericit/fericită, acum! Hai să vedem, Andrei! Ce ne face fericiți?
Andrei: Îmi place în mod deosebit faptul că suntem independenți și că suntem liberi,
că avem control asupra vieții noastre. Practic ne trezim în fiecare dimineață și facem ceea ce
ne dorim. Putem aloca timp pentru lucrurile care sunt importante pentru noi în acea perioadă
și îmi place foarte mult că putem alege de pe o zi pe alta dacă vrem să locuim în alt oraș sau
în altă țară. Avem ceea ce numesc eu putere. Atunci când avem control asupra noastră și
putem crea ce dorim, atunci cred eu că suntem puternici.
Andra: Da, adevărul e că dintotdeauna mi-am dorit să aloc mai mult timp dezvoltării
personale, dar parcă niciodată nu am crezut că este și posibil și astăzi trăiesc experiența
asta, o experiență extraordinară. Să știi că ai timp, dacă vrei zece ore să citești, poți să
citești, dacă vrei poți să lucrezi la ceva sau nu Poți să trăiești o adevărată fericire când obții
această libertate.
Andrei: A fost un lucru pe care eu l-am învățat de-a lungul timpului că trebuie să lași
loc în agenda ta de lucrurile noi pe care le vei descoperi. Dacă îmi propun să citesc trei ore
pe zi, dar după două săptămâni am descoperit în urma cititului un nou mod care ar fi mai
productiv decât cititul, și în cazul acesta ar putea fi implementarea lucrurilor pe care le-am
citit. Fiindcă îmi ia timp să implementez ceea ce am citit (în viața mea) și să ajustez lucrurile
așa cum vreau să fie în noua variantă care am devenit(“updatată, upgradată”).
Andra: Un alt lucru pentru care suntem recunoscători: suntem recunoscători pentru
că suntem fericiți, sănătoși, avem tot ce ne trebuie, putem trăi în prezent, putem să ne
bucurăm de ceea ce avem și trăim o perioadă extraordinară – de fapt.
Andrei: Și suntem entuziasmați că ne culcăm cu gândul că suntem bine și mergem în
direcția care vrem!
Andra: Chiar, apropo, acum am implementat un nou obicei, seara înainte să dormim

  • amândoi – spunem fiecare pe rând de ce suntem recunoscători astăzi și ne referim la
    celălalt, deci este un exercițiu de cuplu.
    Îi spun de exemplu: “Îți sunt recunoscătoare că astăzi am fost la plimbare împreună!” sau
    pentru că mi-ai spus asta sau m-ai ajutat cu asta și cred că ne ajută în relația noastră pentru
    că suntem obișnuiți ca atunci când avem o relație frumoasă să ni se pară normal ceea ce

trăim, să ne obișnuim și să considerăm că ni se cuvine. Acest exercițiu de recunoștință te
ajută să fii prezentă și să apreciezi lucrul pe care astăzi îl ai și pe care poate acum cinci ani,
nu doar că nu îl aveai, dar nici nu visai să îl ai vreodată. Și al treilea care ar fi?
Andrei: Eu sunt recunoscător pentru faptul că ai activitățile tale care te pasionează,
în timp ce eu îmi ocup timpul cu lucrurile care îmi fac mie plăcere, care poate sunt sporturi,
meditație, citit sau poate chiar jocuri pe calculator.
Îmi place că avem spațiile astea și nu apar frustrări pentru că suntem calibrați și
petrecem fiecare timpul separați și facem ce activități vrem, și nu ne dăm cu părerea, gen:
“Ah, te-ai jucat? Bravo ție că te-ai jucat!”, dacă asta te face fericit, nu trebuie să fie productiv
sau să am eu un interes privind modul în care ea își petrece timpul. Sunt lucruri pe care le
facem separat și ne fac plăcere. A fost dificil să obțin asta în relațiile anterioare, deci – da –
sunt foarte recunoscător că am asta în acest moment.
Andra: Da, adevărul e că e drăguț! Facem și lucruri împreună și separat, și parcă
dacă le-am face pe toate împreună ne-am plictisi, dar așa parcă abia aștept să facem și ceva
împreună. E bine să împărțim zilele de weekend într-un mod inteligent.
Andrei: Podcast-ul acesta este – tocmai – un nou mod inteligent în care ne-am
gândit să ne petrecem timpul împreună și chiar este super fun, este super super fun!
Andra: Da, adevărul e că am găsit un nou hobby. În plus reușim să vă ajutăm în
relațiile voastre de dragoste. Așa că dacă nu știi “Provocările lui Cupidon”, găsești mai multe
informații acolo, se vinde și pe internet, se vinde și în librăriile Cărturești din țară. Un joc
interactiv care te ajută să îți dezvolți relația de dragoste este ceva în care ne-am pus toată
experiența cu scopul de a vă ajuta – până la urmă – pentru că știm că o relație de dragoste
împlinită există, dar – atenție – ea se construiește și nu este un dat primit de la sine!

Vrei sa faci o schimbare in viata ta? Cumpara cartea bestseller “Manualul Femeii de Succes” si plannerul “ Jurnalul Femeii de Succes”, uneltele potrivite in drumul tau spre succes. Manualul Femeii de Succes

Olarean Andra

Am creat acest blog cu scopul de a forma o comunitate dedicată femeilor, care își doresc să mențină fericirea și prosperitate atât acasă cât și la job. Mă bucur să îți fiu alături în drumul tău spre succes! Doar împreună reușim mai ușor. Iar dacă vrei să descoperi mai multe despre mai mine vizitează: Filantroapa → doneazaojucarie.ro Notar public → olareanandra-alina.ro Asociat Business → bucovinafitnesscenter.ro Blogger & Vlogger → andraolarean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Îți recomand și următorul articol...

Close
Back to top button
Close