Dragoste

Ce este sexy la un barbat?

Pentru mine sexy este..

un om ambițios! Nu mă prea intereseaza cel ce are deja succes fara mult efort pentru ca norocul nu te ține o viață întreagă.

Dar bărbatul care indiferent de educația primită de la părinți, încearcă, muncește, iar incearca. ..și indiferent de câte ori cade..se ridica, se perfectioneaza si insistă din nou până reușește e de păstrat.
Îmi plac mai ales cei ce își pun în cap si viseaza la un lucru imposibil de greu pentru care să fie necesar să își sacrifice poate câțiva ani.. Pentru ca problema aceluia nu e …dacă voi reuși? Ci… ce îmi doresc?

El știe că din momentul în care și-a ales visul începe un drum dificil, prea lung, cu multe sacrificii, dar care îl va duce intr-un singur loc: spre succes.
E sexy pentru ca mă inspiră sa fiu și să fac mai mult. E sexy pentru ca oamenii curajoși și perseverenți sunt oameni deschisi lângă care niciodată nu te vei plafona sau plictisi.
P.s. Am găsit acest text in scrierile mele personale ce dateaza din 2015. Am zambit cand l-am citit pentru ca astazi am langa mine cel mai sexy bărbat posibil! Dragele mele, ambiția e o virtute mai valoroasă decat banii! Căutați să aveți bărbatul potrivit lângă voi pentru a avea o viață de succes
Vrei sa faci o schimbare in viata ta? Cumpara cartea bestseller “Manualul Femeii de Succes” si plannerul “ Jurnalul Femeii de Succes”, uneltele potrivite in drumul tau spre succes. Manualul Femeii de Succes
Etichete

Olarean Andra

Am creat acest blog cu scopul de a forma o comunitate dedicată femeilor, care își doresc să mențină fericirea și prosperitate atât acasă cât și la job. Mă bucur să îți fiu alături în drumul tău spre succes! Doar împreună reușim mai ușor. Iar dacă vrei să descoperi mai multe despre mai mine vizitează: Filantroapa → doneazaojucarie.ro Notar public → olareanandra-alina.ro Asociat Business → bucovinafitnesscenter.ro Blogger & Vlogger → andraolarean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Îți recomand și următorul articol...

Close
Back to top button
Close