Campanii Umanitare

Afla cum poti schimba Romania!

 

Sunt multe poveşti triste în lumea aceasta şi multe dintre ele nu vor fi auzite niciodată. Atunci când te plângi că nu ţi-a ieşit prăjitura perfecta sau că o haină preferată s-a scămoşat, gândeşte-te că alţi o mie de copii ar mânca prăjitura aceea şi aşa, iar alte sute ar da orice să aibă haina ta scămoşată.

 Trebuie să ne gândim că alte sute de persoane, chiar mii suferă din cauze mult mai grave decât ale noastre.

Ce poţi face pentru ele?

 

În primul rând trebuie să îţi doreşti să ajuţi, să fii tu cel care are iniţiativa şi să poţi spune cu mândrie la sfârşitul zilei, am ajutat! Şi o bucurie făcută altei persoane va veni înzecit înspre tine!

Deoarece îmi doresc ca un număr tot mai mare să ia parte la campania lansată de mine   ( da click pe titlu pentru mai multe informatii)  #EuTeAjut, am să vin cu o mică listă de prezentare a ceea ce aţi putea face să ajutaţi. Nu trebuie să deţii averi sau să fii cine ştie ce super star ca să aduci o bucurie pe chipul unui copil.

 

Aşa cum a spus şi Oprah în unul din discursurile sale: “Poate că acel copil nu îşi va aminti, când, cum, sau cine i-a oferit acel cadou. Dar mereu îşi va aduce aminte momentul de bucurie pe care l-a resimţit”

 

1.Dacă îţi place să găteşti, poţi pregăti câteva porţii în plus să le oferi unui om sau unor oameni ai străzii.

 

2. În ziua de astăzi este foarte important să ai o meserie, să te pricepi la ceva. Având în vedere că în ţara noastră sunt multe familii defavorizate, iar cursurile costă mult,singura şansă că ei să aibă acces la educaţie este cu ajutorul nostru.  Putem să le oferim lecţii gratuite, despre meseria pe care noi o avem şi care îi va ajuta în viitor.

 

3. Oferă-te voluntar la o fundaţie pentru a te implica in diferite campanii.

 

4. Doneaza haine ce tu nu le mai porti.  Vor bucura mult un tanar nevoias.

 

5. Dacă unii copii nu au avut părinţi educaţi care să îi înveţe, aţi putea voi să ajutaţi un adolescent despre ce înseamnă să fii un om responsabil. Poate nu va fi ceva plăcut pentru el în momentul în care îi spuneţi adevărul despre viaţă. Dar pe viitor va fi un mare ajutor, din toate punctele de vedere!

 

6. Dacă aveţi un obiect de mobilă care pare că nu se potriveşte nicăieri sau vă schimbaţi mobila, puteţi dona aceste obiecte unei familii nevoiaşe. Copiii se vor simţi foarte bine când vor avea în jurul lor lucruri frumoase. Le va da o stare de spirit foarte bună!

7. Ştim cu toţii cât de bine se simte o haină curată şi frumos mirositore, doar că în una din trei familii în România nu există o maşină de spălat. Puteţi să va strângeţi un grup de prieteni şi să puneţi bani împreună  pentru a face acest serviciu unei familii.

 

Dacă stăm şi ne gândim, putem găsi în orice lucru un ajutor pentru copiii nevoiaşi. Gândeşte-te la nevoile tale zilnice: mâncare, curăţenie, comfort, electricitate, haine…

Sunt sute de lucruri care ne fac viată mai bună! Haideţi să le facem şi lor o viaţă fericită, putem ajută. Cei bătuţi de soartă nu îşi doresc nu ştiu ce haine de firmă, vor fi cu zâmbetul până la urechi chiar dacă vor primi un tricou de 10 lei.

 

Participa la campania de ajutorare #EuTeAjut! Detalii si informatii pe https://www.facebook.com/olareanandra/

 

Vrei sa faci o schimbare in viata ta? Cumpara cartea bestseller “Manualul Femeii de Succes” si plannerul “ Jurnalul Femeii de Succes”, uneltele potrivite in drumul tau spre succes. Manualul Femeii de Succes
Etichete

Olarean Andra

Am creat acest blog cu scopul de a forma o comunitate dedicată femeilor, care își doresc să mențină fericirea și prosperitate atât acasă cât și la job. Mă bucur să îți fiu alături în drumul tău spre succes! Doar împreună reușim mai ușor. Iar dacă vrei să descoperi mai multe despre mai mine vizitează: Filantroapa → doneazaojucarie.ro Notar public → olareanandra-alina.ro Asociat Business → bucovinafitnesscenter.ro Blogger & Vlogger → andraolarean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close