Campanii Umanitare

6 Motive pentru care, este bine sa ajuti pe altii!

Cuvântul suferinţă este unul dintre cel mai greu de suportat  când vine vorba de propria persoană. De aceea este important să ne gândim ce reprezintă şi pentru cei din jurul nostru. Am să va dau o serie de exemple prin care veţi înţelege mai bine ce reprezintă pentru cei din jur şi pentru noi, ajutorul.

  1. Atunci când ajuţi o persoană la nevoie, nu doar că îi iei o povara de pe suflet, dar îi dai puterea de care are nevoie să îşi revină.
  2. Deoarece ea percepe ajutorul tău că pe un “eu cred în tine” şi astfel va lupta pentru binele ei!
  3. Ajutând, dai un exemplu familiei, copiilor tăi sau celor din jur si doar sti ce important este sa fii un exemplu de urmat!
  4. Deoarece ajutând pe cineva îţi oferă o stare de bucurie şi împlinire.
  5. Pentru că atunci când dai altora, se stabileşte un ton pozitiv şi puternic pentru aceea zi. Oferirea dă naştere unor nivele înalte de împlinire şi fericire, iar atunci sunt atraşi şi alţii spre acel scop.
  6. Deoarece atunci când ajutăm, putem face să se întâmple lucruri uimitoare impulsionându-i pe cei la nevoie,să fie fericiţi.

 

Le oferim un exemplu de “se poate”, oricât de greu ar fi trebuie să lupţi!

 

Să nu uităm că generozitatea şi oferirea cadourilor promovează longevitatea faptelor bune, fericirii şi armoniei.

Un mod simplu prin care poţi ajuta ştiind că mergi direct la sursă este găsirea unei fundaţii non-profit unde poţi ajuta oricând. Dacă stai să te gândeşti, pretutindeni sunt oameni la nevoie. Puteţi face o comunitate a oamenilor dornici să ajute, care să fie zilnic în căutarea de noi cazuri sociale.

Deoarece sunteţi norocoşi să aveţi apă, hrană şi confortul unui cămin, aţi putea împărţi acest noroc şi cu cei care nu dispun de el. Fie le cumpăraţi câteva alimente, fie le oferiţi şansă de a avea apă potabilă. Există o mulţime de variante şi multe dintre ele sunt foarte accesibile.

Toţi cei care citiţi acest articol puteţi ajuta. Fiecare dintre voi are un cont de Facebook sau de Twitter unde puteţi distribui acest articol.

Dacă mai multe persoane îl vor citi  vor creşte şansele că şi mai mulţi copii să fie ajutaţi!  Iar dacă cunoşti o persoană nevoiaşă ce deţine un astfel de cont, Facebook, Twitter sau Youtube, distribuie-i contul şi scrie-i povestea, aşa va vedea că este important pentru cei din jur. Dar important e să îl întrebi şi dacă este de acord, unele persoane s-ar simţi jenate.

 

Vrei sa faci o schimbare in viata ta? Cumpara cartea bestseller “Manualul Femeii de Succes” si plannerul “ Jurnalul Femeii de Succes”, uneltele potrivite in drumul tau spre succes. Manualul Femeii de Succes
Etichete

Olarean Andra

Am creat acest blog cu scopul de a forma o comunitate dedicată femeilor, care își doresc să mențină fericirea și prosperitate atât acasă cât și la job. Mă bucur să îți fiu alături în drumul tău spre succes! Doar împreună reușim mai ușor. Iar dacă vrei să descoperi mai multe despre mai mine vizitează: Filantroapa → doneazaojucarie.ro Notar public → olareanandra-alina.ro Asociat Business → bucovinafitnesscenter.ro Blogger & Vlogger → andraolarean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close